KWALITARIA BARENDRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1006 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Barendrecht. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:07 Vergeten kipnuggets te bezorgen.
30 nov 2022 om 21:49 Slecht het eten was koud! En bij de milkshake zat geen rietje.
28 nov 2022 om 17:43 Helaas was onze bestelling niet goed bezorgd. We zaten ons te verheugen op ons xxl frikandel met curry en uitjes en deze werd zonder bezorgd. Tja wat kun je dan doen….bellen voor de curry en uitjes? Dan is je frikandel al koud. JE HAD MAAR 1 TAAK ;((
27 nov 2022 om 19:59 Vaker besteld hier en het was altijd goed. Vandaag werd het eten een half uur later gebracht, maar dat vind ik niet zo erg. Wat ik wel vervelend vond is dat het allemaal koud was. Alle vorige keren was dit niet het geval. Jammer!
25 nov 2022 om 21:50 Al vroeg besteld en alsnog 20 minuten later. Hierdoor kon dochter niet eten voor ze weg moest. Berenklauw was in het zakje gemikt en lag half van de stok af. Uien zoeken in de zak. Vaker besteld en toen goed maar nu echt niet tevreden
25 nov 2022 om 11:27 Bestelling was vertraagd even gebeld kwamen daarna gelijk brengen. Eten was goed, behalve de gehaktstaven waren lauw. jammer want de prijzen zijn aardig verhoogd mag je ook verwachten dat alles warm is en niet 1 wel en het ander niet.
24 nov 2022 om 22:39 Lange levertijd, koud eten, voor 3de x bestelling niet compleet... Kwalitaria is erg achteruit gegaan. Klachten worden ook niet goed afgehandeld of serieus genomen Erg jammer...
23 nov 2022 om 19:53 Het duurde wat lang voordat de bestelling geleverd werd. Het eten was goed en de porties waren ruim voldoende
23 nov 2022 om 19:39 Wat is Kwalitaria enorm verslechterd! Wij moesten langer dan een uur wachten voordat onze bestelling geleverd werd en er werden maar 2 van de 5 geleverd (friet en milkshake). Duurde vervolgens weer enorm lang totdat de rest geleverd werd. Schandalig
21 nov 2022 om 9:33 Het was lekker maar het had wel wat warmer gekund. Ik snap dat het koud buiten is maar ik neem aan dat de bezorger een soort isolatie box heeft op zijn scooter. Bovendien wonen wij relatief dichtbij deze vestiging van kwalitaria. Jammer, maar het w.
20 nov 2022 om 18:26 Heerlijk eten, mooi op tijd! Bedankt weer voor de goede service
19 nov 2022 om 19:20 Saus ontbrak op het broodje. Kan gebeuren.. maar daarna merkte wij dat de patat een rare nasmaak had. Niet wat we normaal van kwalitaria gewend zijn..teleurstellend.