KWALITARIA BARENDRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Barendrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:23 Het was snel bezorgd en lekker !
8 jun 2024 om 21:40 helaas was mijn hamburger zelfde als mijn schoenzool . hard en uitgedroogd . heb de hamburgen weg gegooid om dat het niet te eten is/was . heel jamme zo veel geld er tegen aan en dan krijg je geen hamburger maar leren schoenzool . zo was de hamburger
6 jun 2024 om 21:53 Goede kwaliteit snel bezorgd Vriendelijke service
6 jun 2024 om 18:42 Bubbeltjes in de bubbelshake moest je met een vergrootglas zoeken. Door het gebrek aan bubbels merk je ook hoe onsmakelijk de shake eigenlijk is. Heel zoet en weinig chocola. Ook wordt een veel te smal rietje meegegeven.
3 jun 2024 om 13:02 Goede kwaliteit, snel bezorgd. Vriendelijke bezorgers.
2 jun 2024 om 19:14 Gevraagd om zoutloze friet maar toch gezouten friet gekregen. Bezorger gaf door aan de receptie dat hij al gebeld had waardoor de bestelling 20 minuten te laat aankwam.
1 jun 2024 om 7:02 Altijd goed , ik zou wel graag de bezorger ook een fooi willen kunnen geven via de app
21 mei 2024 om 19:12 Eten was lekker, snel service!
17 mei 2024 om 18:57 Prima
14 mei 2024 om 0:07 Lekker warm en snel geleverd.
13 mei 2024 om 7:32 Was prima en exact op gevraagde tijdstip bezorgd
10 mei 2024 om 19:52 Kaas soufle besteld open geklapt in het vet en met weinig kaas en vervolgens opgevouwen in het bakje gedaan slecht voor de prijs die je moet betalen en de service